Pexels lukas hartmann 1276237

Over Ons

Van hobby naar beroep

Dag lieve bezoeker! Leuk dat jij een kijkje neemt op onze website!

Tijd om onszelf even voor te stellen, want jullie zijn vast benieuwd wie er achter al dat lekkers zit?!

Awel, dit zijn de gezichten achter ’t Voske: mama Ann en dochter Lynn.

Jpg 6

De passie voor kokkerellen begon bij Ann eerder als hobby, maar is de laatste jaren enorm gegroeid. Ann begon in 2015 (met een beetje hulp van Lynn) een kleine hoevewinkel waar ze vooral aan thuisverkoop deed van hoeve-ijs en enkele desserten. De producten werden opgemerkt door plaatselijke supermarkten en zo is de bal aan’t rollen gegaan.

276 A6145

Ook Lynn is van kleins af aan fan van bakken en volgde na het middelbaar een opleiding bakkerij. Sinds januari 2021 werkt ook zij voltijds bij in de zaak van haar moeder. Ze vindt het super leuk om de bereiding van desserten af te wisselen met bakken. Via de sociale media van 't Voske probeert ze ook een blik achter de schermen te geven. De afwisseling van al die dingen maakt haar job zo boeiend!

Jpg 153

Nu bereiden Ann & Lynn een ruim assortiment desserten die je in verschillende verkooppunten (20!), de automaat in Wuustwezel of in hun eigen winkeltje kan terugvinden.

Omdat er nog veel handenarbeid aan te pas komt en er met verse producten gewerkt wordt, kan 't Voske zich onderscheiden van de grote producenten. Dat is hun troef!

276 A5820

Hopelijk kunnen we je nog lang blijven verwennen en verrassen met al dat lekkers! Want wat is er nu leuker dan iemand blij maken met een lekker dessertje of ijsje?

Veel liefs

Ann & Lynn!

Jpg 176